vertel je geboorteverhaal en ontvang €25,00

Lieve mama, jij bent recent bevallen van een kindje wat in stuit in jouw buik heeft gelegen. Je herinnert je eigen emotie vast nog wel, toen duidelijk was dat de stuitligging zou zorgen voor een andere bevalling. Keuzes die je moest maken; kies je voor een keizersnede of voor een stuitbevalling. Waar doe je dat? Kies je voor je eigen verloskundige, het ziekenhuis om de hoek of zoek je naar een gespecialiseerd ziekenhuis? Jouw zoektocht staat niet op zichzelf. Elke moeder doet dit op haar manier. Ze zal zoeken op internet, (ongevraagd) advies krijgen van haar omgeving en natuurlijk gesprekken hebben met haar verloskundige of gynaecoloog.

Help deze moeders met jouw ervaring. Lees hier hoe andere moeders dat al deden!

stuitligging

Mijn missie

Ik ben in januari 2021 met Upside Down Baby begonnen omdat ik wil dat elke vrouw met een kindje in stuit, de mogelijkheid heeft om haar eigen kindje te draaien. Om zélf invloed te hebben en te voelen in dit proces. En ik zou haar zo graag willen ondersteunen en willen voeden met jouw ervaring. De weg die je hebt afgelegd, je zoektocht, adviezen die je kreeg, het ziekenhuis waar je uiteindelijk voor koos. Het is allemaal van invloed geweest op de geboorte van jouw kindje. En daarmee kan het ook van invloed zijn op haar keuzes.

In mijn ideaal is mijn websitestraks een platform voor vrouwen met kindjes in stuit. Staat het vol met ervaringsverhalen van jullie allemaal. Of je kindje nu gedraaid is, of je nu bent bevallen via een keizersnede, thuis of wanneer je de oefeningen helemaal niet hebt gedaan: alles wat jij hebt meegemaakt zal de volgende moeder meenemen in haar besluit. Zal haar sterk maken en ze zal zich gesteund voelen door ervaringsdeskundige zoals jij.

Daarom wil ik nu beginnen met het platform meer vorm te geven en wil ik je vragen om jouw geboorteverhaal te mogen delen. Zo maken we met elkaar een sterk platform voor de zwangere vrouw met een stuitkindje! En jij hebt een mooi geschreven herinnering aan deze zwangerschap. En een foto zegt meer dan duizend woorden, dus wil ik graag ook een mooie foto van je kindje (en/of van jou) erbij plaatsen. 
Je levert het verhaal of geschreven of in een spraakbericht aan mij aan. Ik redigeer het (spellingsfouten, leesbaarheid) en zal altijd aan jou mijn versie eerst laten lezen voordat ik het publiceer.

Jouw verhaal met foto komt op mijn website te staan. Je voornaam komt erbij, achternaam mag, hoeft niet. Ik mag jouw verhaal delen op mijn social media accounts en quotes gebruiken in bijvoorbeeld folders, cursussen enz. 

In het kort

Jouw verhaal vanaf dat je wist dat je baby in stuit lag, wat gebeurde er toen, wat ervaarde je?

Welke keuzes heb je wanneer gemaakt?

Hoe was je kraamweek? Waren er bijzonderheden?

Een foto van jou zwanger, en/of aan het bevallen, en/of van je baby net geboren. 

Jij ontvangt van mij een waardebon van € 50,00. Je kiest tussen een bon van de hema of prénatal. Die stuur ik direct naar je op zodra ik jouw verhaal heb gepubliceerd.

Als je vragen hebt neem dan contact met me op. Stuur je verhaal naar renee@upsidedownbaby.nl of deel je geboorteverhaal in een spraakbericht via de app op 06-12 786 453. 

Veel liefs,

Renee

Contact met upside down baby

Laat je het me weten als ik iets voor je mag betekenen? Ik help je graag!

*Geeft een verplicht veld aan