stuitligging

Specialisatie in stuitbaby’s


Als doulaervaarde ik dat stuitgeboortes vaak de meeste stress en zorgen opleveren. Elke vrouw bevalt in haar eigen tempo, maar bij een stuitgeboorte moet het kindje binnen een bepaalde tijdsdruk geboren worden, anders volgt alsnog een keizersnede.

Ik zag met eigen ogen hoeveel stress en zorgen dat de aanstaande moeder opleverde. Zowel voor als tijdens de geboorte. Ik besloot dat dat anders moest en ben mij door diverse trainingen gaan specialiseren in stuitkindjes.

Sinds 2016 geef ik stuitconsulten bij vrouwen thuis. Hiermee lukt het om 80% van de stuitkindjes te draaien en gaan de versies een stuk soepeler!

Online consult voor jou


Om mijn expertise voor een grotere groep vrouwen toegankelijk te maken, heb ik mijn stuitconsult wat ik normaal bij iemand thuis geef, omgevormd naar een online consult. Ik heb dat met al mijn aandacht en liefde gedaan. Zodat het voor jou voelt alsof ik een persoonlijk consult geef, alsof ik echt bij jou aan de keukentafel zit. Het resultaat vind je op deze website. Zo ben ik in staat om ook jou te helpen bij het laten draaien van jouw stuitkindje.

Flip your baby upside down!

Contact met upside down baby

Laat je het me weten als ik iets voor je mag betekenen? Ik help je graag!

*Geeft een verplicht veld aan