OVER RENEE

Ik ben Renee Verhoek (1981) en moeder van Pippa (2012) en Ebba (2014). De geboorte van mijn meisjes liep anders dan verwacht en beide keren beviel ik uiteindelijk in het ziekenhuis. Ondanks dat dit niet was wat ik wilde, kijk ik heel positief op allebei de geboortes terug. Ik voelde me gesteund, vertrouwd, ontspannen en gehoord door de mensen aan mijn bed.

Helaas ervaren veel moeders de bevalling anders. Ik hoorde letterlijk traumatische ervaringen. Heftig zeg; wat ik als zo mooi had ervaren, ervaarde een andere vrouw upside down. Het raakte me en ik wilde daar iets aan veranderen. In 2015 heb ik me daarom omgeschoold naar doula.

Als doula ondersteun ik vrouwen op het emotionele en mentale vlak tijdens de zwangerschap, maar vooral tijdens de geboorte. Ik kom zodra de vrouw het wil tijdens de geboorte en ik ga pas weg als het kindje is geboren. Vrouwen die bevallen met een doula aan hun zijde kijken positief terug op de geboorte.

Specialisatie in stuitbaby’s


Als doula ervaarde ik dat stuitgeboortes vaak de meeste stress en zorgen opleveren. Elke vrouw bevalt in haar eigen tempo, maar bij een stuitgeboorte moet het kindje binnen een bepaalde tijdsdruk geboren worden, anders volgt alsnog een keizersnede.

Ik zag met eigen ogen hoeveel stress en zorgen dat de aanstaande moeder opleverde. Zowel voor als tijdens de geboorte. Ik besloot dat dat anders moest en ben mij door diverse trainingen gaan specialiseren in stuitkindjes.

Sinds 2016 geef ik stuitconsulten bij vrouwen thuis. Hiermee lukt het om 80% van de stuitkindjes te draaien en gaan de versies een stuk soepeler!

Online consult voor jou


Om mijn expertise voor een grotere groep vrouwen toegankelijk te maken, heb ik mijn stuitconsult wat ik normaal bij iemand thuis geef, omgevormd naar een online consult. Ik heb dat met al mijn aandacht en liefde gedaan. Zodat het voor jou voelt alsof ik een persoonlijk consult geef, alsof ik echt bij jou aan de keukentafel zit. Het resultaat vind je op deze website. Zo ben ik in staat om ook jou te helpen bij het laten draaien van jouw stuitkindje.

Flip your baby upside down!

Contact met upside down baby

Laat je het me weten als ik iets voor je mag betekenen? Ik help je graag!

*Geeft een verplicht veld aan