WIL JIJ:

dat je baby uit stuitligging zelf draait naar hoofdligging?

voordat je een uitwendige versie krijgt je kindje laten draaien in je buik?

liever geen keizersnede, maar ligt je kindje in stuitligging?

kies het Upside Down Baby Consult

80% van de baby's draait met het Upside Down Baby consult. Geen enkele vrouw is gelijk, dus zijn er 3 pakketten waar je uit kunt kiezen. Kies het pakket wat bij jou past. Je ontvangt direct toegang tot het online consult en je ontdekt thuis hoe jij je baby laat draaien. En: je baby kan direct draaien! Meestal draait je stuitkindje binnen 2 weken, maar soms draait een kleintje ook nog later. Als ik iets heb geleerd, dan is het dat niets onmogelijk is.

Met hulp van het online consult kun jij eenvoudig het verschil maken. Zelf je baby laten draaien in je buik, vanuit stuitligging naar hoofdligging.  Zonder gevaar, zonder complicaties. Volledig veilig.

Dit kun je verwachten

Het consult duurt ongeveer 30 minuten.

Je leert enkele eenvoudige maar succesvolle oefeningen. 

Je hoeft voor de oefeningen niet lenig of flexibel te zijn. Moeders zwanger van een tweeling doen de oefeningen nog met 38 weken. 

Door de oefeningen dagelijks te doen zorg jij dat jouw baby de ruimte krijgt in je buik om te draaien naar hoofdligging. 

Je kunt tijdens je zwangerschap het consult onbeperkt terugkijken. Zo check je of je de oefening echt goed doet of luister je nog een keer waarom die oefening zo belangrijk is. 

Ja, ik wil mijn kindje draaien

DRAAI JE KINDJE DOOR MOXA-THERAPIE

Wist jij dat je de kans met 32% vergroot dat je kindje draait als je gebruikt maakt van moxa-therapie?

Onderdeel van het consult is daarom het gebruik van moxasticks. Een moxastick is een natuurlijke kruidenstick afkomstig uit de Chinese geneeswijze. Het gebruik van de moxastick is eenvoudig, kent geen enkel risico en is dus super succesvol.

Het gebruik van moxa-therapie wordt al jarenlang ingezet bij zwangere vrouwen met een baby in stuit. Je vindt hieronder een wetenschappelijk stuk, mocht je dat leuk vinden om te lezen. Of kies direct voor een consult met de moxa-therapie en laat je stuitkindje draaien.

Wetenschappelijk bewezen

met het upside down baby consult

beïnvloed jij de kans dat je kindje draait

heb je tot wel 80% slagingskans 

bereik je altijd effect, ook als je kindje niet draait