Hypnose bij stuitligging werkt!

Hoe vaak ik niet de vraag krijg: 'Hypnose? Werkt dat echt?' Gevolgd met: 'Dat lijkt me heel erg eng, dat is niets voor mij.' Of: 'Hypnose? Laat je me dan kwaken als een kikker?'

Ontspanning & focus
Ik snap de vragen. We kennen tenslotte allemaal de showhypnoses van Rasti Rostelli bijvoorbeeld. Maar wist jij dat we allemaal in hypnose zijn geweest. Echt, jij ook! Bijvoorbeeld als je een heel goed boek leest of televisie kijkt. Als iemand je dan iets vraagt, dan hoor je die ander eigenlijk niet. Je gaat op dat moment volledig op in de fictieve wereld. Dát is hypnose: je bent vol focus op de tv/boek en vol in ontspanning (rust).

Onbewust en bewuste mind
Je mind bestaat uit je bewuste (5%) en onbewuste (95%) gedeelte. Je doet bijna alles automatisch, omdat het zo is aangeleerd. En dat aangeleerde ligt opgeslagen in je onbewuste. In hypnose werken we daarom op het onbewuste gedeelte. Als je het namelijk bewust kon veranderen, had je het allang gedaan, toch?

Alleen wat jij wil
Dus zo spannend is hypnose niet. In hypnose hou je altijd de controle. Er kan niets gebeuren wat jij niet wil. En er gebeurd in hypnose eigenlijk altijd wat jij wel wil. Hoe dat kan? Je werkt in hypnose op de onbewuste aangeleerde patronen of overtuigingen. Een overtuiging kan zijn dat je kindje in stuit ligt bijvoorbeeld. In hypnose breng je dus nieuwe overtuigingen aan. Bijvoorbeeld dat een stuitligging niet nodig is. En ja... dat werkt!

 
Maar wat gebeurd er dan?
Je luistert in een rustige omgeving naar de hypnosesessie. Je luistert het liefst met oordopjes in. Door te luisteren naar de hypnose zal je steeds verder en dieper ontspannen. Je kunt het vergelijken met de staat waarin je bent als je net in slaap valt. En als je in een diepe hypnose bent, dan kun je het vergelijken met wanneer je diep slaapt. 

Je luistert naar mijn stem. En ik vraag aan jouw onbewuste of je kindje kan draaien uit stuitligging. En ik vraag het aan je baby. Je baby is namelijk met jou verbonden en hoort ook mijn stem. En daarmee verhogen we de kans dat je kindje gaat draaien. Want jij weet met je bewuste mind dat je wil dat je kindje draait uit stuit, maar weet jouw onbewuste het ook?

Hypnose en stuitligging
Dat is dus een hele fijne combinatie. En het werkt! Baby's draaien uit stuit door een hypnosesessie. En bij Upside Down Baby kun je eenvoudig de stuit hypnose sessie beluisteren. Kies voor het 'Gouden Succes' pakket en ontvang naast de stuit-hypnose ook nog eens 2 extra sessies cadeau!!!

Wil je luisteren?
Snap ik! Daarom heb ik een korte sessie gemaakt. Luister hier  naar een korte hypnose sessie. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en ga rustig zitten of liggen. Oordopjes in en luisteren maar! Ik ben super benieuwd wat je ervan vond. Laat je het me weten? 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.